Skip links

Nominatie

2021

Het middenhuur platform van Stayinc. is genomineerd voor de Middenhuur Award.

De vastgelopen Nederlandse woningmarkt kan wel wat smeerolie gebruiken. Middenhuur is daar zeer geschikt voor. Met het platform van Stayinc. wordt er duidelijk binnen dit segment waarde toegevoegd. Volgens de jury een terechte nominatie.

Organisatie: Stayinc.

Categorie: platform

Inzending: middenhuur platform

Corporatie Wooninc. heeft eind 2017 haar commerciële vastgoed ondergebracht in Stayinc. De organisatie focust zich op het ontwikkelen en beheren van goede woningen in de Metropool Regio Eindhoven (MRE), in het belang van de volkshuisvesting. Aangezien er in de regio Eindhoven een grote vraag naar woningen in het middenhuursegment is heeft Stayinc. specifiek voor deze doelgroep nu het platform ‘middenhuur.stayinc.nl’ opgezet.

Stayinc. werkt tevens nauw samen met woningcorporatie Trudo. Eerder lanceerden zij al samen in april platform Plek. Hier is naast middenhuur ook betaalbare koop te vinden. Op middenhuur.stayinc.nl is uitsluitend middenhuur te vinden, waaronder het aanbod van Trudo. Naast dit platform ontwikkelt Stayinc. zelf ook. Een mooi voorbeeld is het project bij de Schellensfabriek in het centrum van Eindhoven. Dit krijgt 330 woningen, grotendeels verdeeld over sociale huur en middenhuur.

Meer informatie over deze nominatie

Wat vindt de jury?

“Dit platform richt zich specifiek op middenhuur in de regio Eindhoven. Het is overigens ook een goed voorbeeld van sterk samenwerken met een woningcorporatie.”

Esther Geuting
Esther Geuting
Jurylid Middenhuur Award 2021

“Als jury richten wij ons nu op het middenhuur platform van Stayinc. en Trudo. Echter mooi om te zien dat nieuwbouwproject Schellensfabriek straks ook veel middenhuur krijgt.”

Wabe van Enk
Wabe van Enk
Jurylid Middenhuur Award 2021
Terug naar alle nominaties