Skip links

Eerste 3 nominaties bekend

De eerste 3 nominaties voor de Middenhuur Award 2021 zijn gepubliceerd. Vanaf heden zullen er elke week 3 nominaties toegevoegd worden. Vervolgens bepaalt de onafhankelijke jury de 3 finalisten en wijzen zij tevens de winnaar aan op 26 oktober tijdens de uitreiking op de PROVADA Amsterdam.

“De eerste drie nominaties komen uit gevarieerde hoek, namelijk een ontwikkelaar, een bank en een belegger. Alle drie de organisaties hebben zich duidelijk ingezet voor meer middenhuur.”

Björn Six, organisatie Middenhuur Award

De 3 organisaties komen uit verschillende hoeken (ontwikkelaar, bank en een belegger), echter hebben gemeen dat elke nominatie enorm veel betekent voor de woningmarkt en middenhuur.

#1 ERA Contour – Little C

Ontwikkelaar ERA Contour is genomineerd met nieuwbouwproject Little C Rotterdam.

#2 Rabobank – 12.000 SmartBuilds

De tweede organisatie die genomineerd is Rabobank met de aankondiging om 12.000 tijdelijke modulaire middenhuur woningen toe te voegen aan Nederland.

#3 Syntrus Achmea – High Park

De derde organisatie is belegger Syntrus Achmea Real Estate & Finance met High Park Arnhem. Hier kregen mensen met een sociale huurwoning voorrang.

Elke week nieuwe nominaties

Vanaf heden zullen elke week nieuwe nominaties bekend worden gemaakt! Houd de website in de gaten. Ontdek ze hier allemaal.