Skip links

Nieuwe nominaties gepubliceerd

De volgende 3 nominaties voor de Middenhuur Award 2021 zijn deze week gepubliceerd. Volgende week zullen er wederom 3 nominaties toegevoegd worden. Vervolgens bepaalt de onafhankelijke jury de 3 finalisten en wijzen zij tevens de winnaar aan op dinsdag 26 oktober tijdens de uitreiking op de PROVADA Amsterdam.

“Ook de nominaties 4 tot en met 6 zijn gevarieerde organisaties. Deze week zijn het een ontwikkelaar, een woningcorporatie en een belegger. Allen hebben zich enorm ingezet voor meer middenhuur.”

Esther Geuting, jurylid Middenhuur Award

De 3 organisaties zijn opnieuw heel verschillend (ontwikkelaar, woningcorporatie en een belegger), echter hebben gemeen dat elke nominatie enorm veel betekent voor de Nederlandse woningmarkt en middenhuur.

#4 Staedion – De Schaloen

Woningcorporatie Staedion is genomineerd met sloop-nieuwbouwproject De Schaloen Den Haag.

#5 Wonam – BUUR

De vijfde organisatie die genomineerd is voor de award is ontwikkelaar Wonam die samen met corporaties Portaal en Mitros project Buur realiseert in Leidsche Rijn Centrum Utrecht.

#6 a.s.r. Real Estate – Middenhuur impact strategie

De laatste organisatie deze week is belegger a.s.r. Real Estate die met haar middenhuur impact strategie (in de vorm van ASR Dutch Core Residential Fund) specifiek inzet op meer middenhuur.

Elke week nieuwe nominaties

Vanaf heden zullen elke week nieuwe nominaties bekend worden gemaakt! Houd de website in de gaten. Ontdek ze hier allemaal.