Skip to main content

Nominatie 11 – Stayinc.

Organisatie:

Stayinc.

Project:

middenhuur platform

Locatie:

Corporatie Wooninc. heeft eind 2017 haar commerciële vastgoed ondergebracht in Stayinc. De organisatie focust zich op het ontwikkelen en beheren van goede woningen in de Metropool Regio Eindhoven (MRE), in het belang van de volkshuisvesting. Aangezien er in de regio Eindhoven een grote vraag naar woningen in het middenhuursegment is heeft Stayinc. specifiek voor deze doelgroep nu het platform ‘middenhuur.stayinc.nl’ opgezet.

Stayinc. werkt tevens nauw samen met woningcorporatie Trudo. Eerder lanceerden zij al samen in april platform Plek. Hier is naast middenhuur ook betaalbare koop te vinden. Op middenhuur.stayinc.nl is uitsluitend middenhuur te vinden, waaronder het aanbod van Trudo. Naast dit platform ontwikkelt Stayinc. zelf ook. Een mooi voorbeeld is het project bij de Schellensfabriek in het centrum van Eindhoven. Dit krijgt 330 woningen, grotendeels verdeeld over sociale huur en middenhuur.