Skip to main content

2022 Nominatie 5 – Huybert van Olden hofje – Skope

Organisatie:

Skope Vastgoed

Project:

Huybert van Olden hofje Arnhem

Locatie:

Arnhem

In de wijk Schuyts Kwartier in Arnhem wordt het Huybert van Olden hofje gerealiseerd. Rondom een prachtige binnentuin worden 16 woningen in de middenhuur specifiek voor 55+’ers gerealiseerd. Bewoners kunnen hier gezamenlijk, maar toch ook privé wonen en leven in een veilige en comfortabele setting.

De woningen zijn ca. 108 m2 groot en hebben een eigen berging. Een eigen tuin/terras ligt binnen in het hofje grenzend aan de gezamenlijke binnentuin. Aan de straatzijde heeft men ook een buiten, echter de voordeuren bevinden zich in het hofje. Deze is te bereiken via een karakteristieke poort waarboven een gezamenlijke ruimte is: de Regentenkamer. Prijzen starten vanaf 950,- Euro. Oplevering staat gepland voor zomer 2022.