Skip links

Nominaties 7 tot en met 9 2022 bekend

De zevende, achtste en negende nominatie voor de Middenhuur Award 2022 zijn deze week bekend geworden. Slechts nog de laatste 3 nominaties worden begin juni toegevoegd. Vanaf dan is het aan de onafhankelijke jury om te starten met het uitdelen van punten. De winnaar wordt dinsdagochtend 14 juni live op de PROVADA bekend gemaakt bij PropertyNL.

“De nominaties 7, 8 en 9 zijn wederom gevarieerde partijen. Deze week is het geografisch zeer Zuid-Hollands met tweemaal Rotterdam en eenmaal Den Haag. Goede initiatieven met betrekking tot meer middenhuur!”

Wabe van Enk, jurylid Middenhuur Award 2022

De 3 nominaties zijn opnieuw heel verschillend (een gemeente, een ontwikkelend bouwbedrijf en een institutionele belegger), echter hebben gemeen dat elk initiatief enorm veel betekent voor de Nederlandse woningmarkt en middenhuur. Kwalitatief én kwantitatief.

#7 The Roofs van a.s.r. / CBRE

The Roofs van a.s.r. real estate & CBRE Investment Management in Den Haag bestaat uit 2 woontorens naast het station en voorziet in middenhuur vanaf 850,- Euro.

#8 Gemeente Rotterdam met Grote Beer

Met het Actieplan Middeldure Huur is Gemeente Rotterdam een aanjager op het gebied van middenhuur. Met project Grote Beer in Rotterdam komt er na afspraken specifiek veel middenhuur.

#9 Dura Vermeer met Diepeveen

De laatste organisatie deze week is Dura Vermeer die als ontwikkelende bouwer samen met Dudok in Rotterdam plan Diepeveen realiseert: 5 gebouwen aan een park waarvan 2 grotendeels via Bouwinvest in de middenhuur belandt.

Begin juni de laatste 3 nominaties

Begin juni zullen uit de vele inzendingen de laatste 3 nominaties bekend worden gemaakt! Houd de website in de gaten. Ontdek ze hier allemaal.