Skip to main content

Middenduin

Organisatie:

Timpaan

Project:

Middenduin

Locatie:

Heiloo

Middenduin is het eerste project dat door het Timpaan Woonfonds wordt verhuurd. Het gebouw bestaat uit 11 middeldure huurappartementen, waar binnen Heiloo grote vraag naar is. Het Woonfonds richt zich primair op het middensegment en secundair op de sociale huurmarkt.

Het project telt 11 appartementen. Daarmee is het een project voor fijnproevers, niet te groot maar zeker ook niet te klein. De appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen welke met de lift te bereiken zijn. De entree van het gebouw ligt aan de Haagbeuk en op deze begane grond heb je een privé berging (met stroom) als opslag voor alles wat je niet elke dag nodig hebt. Naar een parkeerplaats voor jouw auto hoef je niet ver te lopen: parkeren kun je in een groene parkeerkoffer aan de overkant van de Haagbeuk.

De woonoppervlakte van de appartementen variëren in grootte van 77 t/m 84 m2. Alle appartementen hebben een grote woonkamer met open, moderne keuken en twee slaapkamers. Verder zijn de appartementen voorzien van een compleet uitgeruste badkamer, een separaat toilet, een technische ruimte en een heerlijk terras/balkon waar je kunt genieten van de zon. En ook het uitzicht mag er zijn.

Alle appartementen worden voorzien van vloerverwarming en -koeling. Een vloerverwarmingssysteem creëert een constante, zeer gelijkmatige warmte zonder luchtverplaatsing. De warmte en koude worden met behulp van een systeem opgewekt.

Middenduin is een opvallende verschijning in Zuiderloo te Heiloo. Eén die opvalt door de luxe en toch speelse architectuur. Klassiek en eigentijds tegelijk. Kijk maar naar de bijzondere gevelsteen, gemêleerde lichte en donkere tinten. De witte kozijnen geven er een chic accent aan mee. De afwerking en gebruikte materialen is op het niveau dat je van Middenduin kunt verwachten. Precies die details die maken dat jouw huurappartement straks die mooie uitstraling heeft en over veel wooncomfort beschikt.

Kortom, in ons optiek een parel van een middenhuur project!