Skip to main content

Nominaties 7 tot en met 9 bekend

gepubliceerd op: 19 april 2024

Dinsdag 11 juni start de driedaagse PROVADA beurs wederom in de RAI Amsterdam. Op de eerste dag is van 11:00 uur tot 12:00 uur de Middenhuur Award.  De uitreiking vindt opnieuw plaats op de stand van partner PropertyNL in standnummer 12-49.

“Ook dit jaar staan we weer op onze PropertyNL stand, 12-49!”

Wabe van Enk, jurylid Middenhuur Award 2021

Onafhankelijke jury

De nominaties worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. Zij delen per project, aan de hand van een vijftal criteria, punten uit en gaan daarna met elkaar tweemaal in overleg. De jury bestaat dit jaar uit de volgende vijf experts uit de woningmarkt: Peter Boelhouwer (hoogleraar TU Delft), Hans Ton (directeur wonen Ministerie BZK), Jos Melchers (directeur gebiedsontwikkeling Rotterdam), Wabe van Enk (hoofdredacteur PropertyNL) en juryvoorzitter Esther Geuting (directeur innovatie Stec Groep).

Nederland verkeert momenteel in een wooncrisis. Middenhuur is een sterk segment om dit op te lossen. Het levert meer gewilde betaalbare woningen op, creëert doorstroming (vooral vanuit het sociale segment en senioren) en het leidt tot beter gemixte wijken. De juiste initiatieven verdienen daarom nog meer de aandacht. Zo is in 2021 de Middenhuur Award ontstaan. Een initiatief van ontwikkelaar Sustay en adviesbureau Stec Groep.

Ook interessant

Nominatie 9 – Provincie Utrecht – versnelling woningbouw

Nominatie 10 – De Meester – Bouwinvest