Skip links

Nieuwe 2022 nominaties gepubliceerd

Nominaties 4, 5 en 6 voor de Middenhuur Award editie 2022 zijn deze week door de organisatie en de jury vrijgegeven. Volgende week zullen er wederom 3 nominaties toegevoegd worden. Uiteindelijk zal de onafhankelijke jury de winnaar aanwijzen op dinsdag 14 juni tijdens de uitreiking op de PROVADA Amsterdam op de stand van PropertyNL.

“De nominaties 4 tot en met 6 zijn wederom drie verschillende organisaties. Deze week dezelfde opzet: een woningcorporatie, een ontwikkelaar en een belegger. Alle drie hebben zich enorm ingezet voor meer middenhuur.”

Jos Melchers, jurylid Middenhuur Award 2022

De 3 organisaties zijn opnieuw heel verschillend, maar wel dezelfde categorie als als de eerste drie: namelijk een woningcorporatie, een ontwikkelaar en een belegger. Ook nu vond de jury dat elke nominatie enorm veel betekent voor de Nederlandse woningmarkt en middenhuur.

#4 De Goede Woning – Stadskwartier Palenstein

Woningcorporatie De Goede Woning is genomineerd met nieuwbouwproject Stadskwartier Palenstein: sociale huur, koop, winkels én middenhuur in Zoetermeer.

#5 Skope Vastgoed – Huybert van Olden hofje

De vijfde organisatie die genomineerd is voor de award is ontwikkelaar Skope Vastgoed. In Arnhem realiseren zij een middenhuur hofje voor 55+’ers.

#6 Altera – Vijverhof

De laatste organisatie deze week is belegger Altera die met haar project Vijverhof in Den Haag woningen in het middenhuur segment verhuurd speciaal voor young professionals.

Tot en met 1e week juni nieuwe nominaties

Tot en met 1e week juni zullen er nog nieuwe nominaties bekend worden gemaakt! Houd de website in de gaten. Ontdek ze hier allemaal.