Skip links

Laatste nominaties 2022 bekend

De laatste drie nominaties voor de Middenhuur Award 2022 zijn woensdag 1 juni bekend geworden en daarmee komt het totaal net als 2021 op 12. Volgende week zal de jury het beslissende overleg hebben. De winnaar wordt vervolgens dinsdagochtend 14 juni door Sander Schimmelpenninck op de PROVADA onthuld!

“De laatste 3 nominaties zijn nu ook bekend. Geduchte initiatieven die meedingen naar de top 3 en uiteindelijke winnaar op 14 juni!”

Sander Schimmelpenninck, presentator Middenhuur Award 2022

De laatste 3 nominaties maken het compleet en zitten ditmaal in de hoek van een leaseproject in Leeuwarden, een senioren community project in Gouda en een transformatie naast station Helmond met middenhuur.

#10 The Terminal – Census Real Estate

Het belastingkantoor in Helmond centrum wordt getransformeerd naar 93 middenhuur appartementen.

#11 Buurblok – WoonFriesland.

Middels het Buurblok leaseconcept heeft corporatie WoonFriesland lage middenhuur woningen toegevoegd aan Leeuwarden.

#12 Westergoud – Bouwinvest

De laatste organisatie die voor editie 2022 is genomineerd is Bouwinvest. Speciaal voor 55+ bewoners worden 59 huurappartementen toegevoegd inclusief community app, ruimte en hostess.

14 juni de uitslag!

Volgende week vindt het oh zo belangrijke jury overleg plaats. Op de PROVADA (hal 12, stand 49) vindt bij PropertyNL de uitreiking plaats. Sander Schimmelpenninck presenteert de show.

Benieuwd naar alle genomineerde organisaties? Ontdek ze hier allemaal.