Skip links

Middenhuur Award editie 2022 dinsdag 14 juni

De Middenhuur Award editie 2022 wordt dinsdag 14 juni voor de 2e keer georganiseerd en uitgereikt. Wederom ontvangt de winnaar de grote bokaal op de PROVADA op de stand van PropertyNL. Het programma start 11:00 uur en duurt ca. 45 minuten. De presentatie wordt verzorgd door Sander Schimmelpenninck.

Uitreiking editie 2022 vindt 14 juni plaats op de PROVADA, RAI Amsterdam

Partners

Ook dit jaar zijn Sustay en Stec Groep niet de enige partijen die begrijpen hoe belangrijk middenhuur is. Wederom doen de volgende partners mee: Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijkrelaties, TU Delft en PropertyNL.

Uitreiking op PROVADA

De uitreiking van de award zal plaatsvinden op dinsdag 14 juni 2022 in de RAI Amsterdam. Op de PROVADA zal dit gebeuren op de stand van PropertyNL.

De uitreiking geschiedt net als editie 2021 live. Een onafhankelijke jury bepaalt de nominaties en de uiteindelijke winnaar. Dit kan markt breed zijn: van een Provincie, gemeente, belegger, ontwikkelaar tot bouwbedrijf. Voorop staat dat deze partij een bijdrage levert in 2021 / 2022 aan de vastgelopen woningmarkt op het vlak van middenhuur.

Organisatie nomineren?

Op deze website is het mogelijk om via het nominatieformulier een organisatie te nomineren. Voorwaarden zijn simpel: de inzending is aan 2021 / 2022 te koppelen (start ontwikkeling, bouw of oplevering) en middenhuur gerelateerd. Middenhuur mag dus ook een deel van een project zijn. Daarnaast mag een organisatie meerdere inzendingen / projecten indienen.