Skip links

Eerste 3 nominaties 2022 bekend

De eerste 3 nominaties voor de Middenhuur Award 2022 zijn gepubliceerd. Vanaf heden zullen de nominaties uitgebreid worden. Vervolgens bepaalt de onafhankelijke jury de winnaar op dinsdag 14 juni tijdens de live uitreiking op de PROVADA Amsterdam. Een organisatie voor editie 2022 nomineren kan hier tot en met 15 mei!

“De eerste drie nominaties komen uit gevarieerde hoek, namelijk een belegger, een woningcorporatie en een ontwikkelaar. Alle drie de organisaties hebben zich duidelijk ingezet voor meer middenhuur.”

Björn Six, organisatie Middenhuur Award

De 3 organisaties komen uit verschillende hoeken (ontwikkelaar, woningcorporatie en een belegger), echter hebben gemeen dat elke nominatie enorm veel betekent voor de woningmarkt en het belangrijke segment middenhuur.

#1 Syntrus Achmea – NOW Utrecht

Belegger SAREF is genomineerd met nieuwbouwproject NOW in Utrecht.

#2 Mitros – De Juf Utrecht

De tweede organisatie die genomineerd is woningcorporatie Mitros. Ook zij komen met een project uit Utrecht, waar een transformatie in de A.B.C.-straat heeft plaatsgevonden. Hier werd onder andere ‘sociale middenhuur’ toegevoegd.

#3 MRP Development – AMST Amsterdam

De derde organisatie is ontwikkelaar MRP Development met AMST. Hier ging in het gewilde Amsterdam 80% van het project naar het segment middenhuur.

Nomineren kan tot en met 15 mei 2022.

Vanaf heden zullen de nieuwe nominaties in rap tempo bekend worden gemaakt! Nomineren kan tot en met 15 mei via dit formulier. Houd de website goed in de gaten. Ontdek ze hier allemaal.